Mer produktutveckling

Ett gotländskt öltilltugg eller mellanmål av fisk testades idag.
Vad ska man ha skarpsill till?
Jo till detta:
fiskrätt
Beroendeframkallande tilltugg till öl för livsnjutare:
Färsk skarpsill i två varianter, den ena friterad i frityrsmet och den andra rullad i Gutekorn Borstvete fullkorn och knaperfriterad i rapsolja på höööög värme!

Frityrsmet:
2 dl Gutekorn Vårspelt sikt
1 dl potatismjöl
2 tsk salt
2 tsk bakpulver
2,2 dl iskallt vatten
2 msk olja
Receptet kan halveras om man vill

Till detta tages hembakat surbröd av råg, ett salladsblad av säsongens godaste och ev. lite aioli från Rökeriet. (Reklam, men det struntar vi i eftersom den är sååå good.)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s