Maris café på P4 Radio Gotland den 6/9

Fredagen den 6 september deltog Fingermat av fisk på Radio Gotland i programmet Maris café. Mellan 10.00-12.00 lagades mat och bjöds på i programmet.

Vi friterade skarpsill, grillade skarpsill och färdigställde idburgare i studion.
2013-09-06 11-37-40
2013-09-06 10-24-18
Idburgaren serverades i bröd bakat på mjöl från Gutekorn med tillbehör som sallad och dressing gjord på Widegrens morotsmarmelad, majonäs och creme fraiche.

2013-09-06 11-46-24
Vi fick möjlighet att berätta om projektet, informera om genomförda aktiviteter och puffa för kommande skördefestivalen.

Se mer: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2268&grupp=18760

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s