Fiskprojektet på Gotland går vidare under året

 

Hushållningssällskapet har fått medel från Fiskeområde Gotland och Regionen att gå vidare med Gotländsk fisk på nya marknader.
Ett möte avhölls den 25 april på Katthammarsviks rökeri med nya friska tankar framåt som skall komplettera det tidigare genomförda “Fingermat av fisk” under 2013.
En produkt vi ska jobba med i sommar förutom alternativa rökningsmetoder och skarpsill är flundrerygg:
flundrerygg

Parallellt med detta projekt går vi vidare med att få ut Idburgaren till butik. Den 12 maj var det en mini-mässa på Lövsta för att etablera kontakter med butiker och resturanger anordnat av projekt Närproducerat Gotland.
Tomas Lundgren var där med idburgaren.
idburgardemo 1 idburgardemo 2

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s