Marknadsföring av projektet på Primörmarknaden

Lördagen den 17 maj var det primörfrossa på Stora Torget i Visby. En hel del producenter och ett scenprogam med tips och tricks hur man får primörerna att smaka bäst.
Fiskprojektet marknadsfördes och det bjöds på friterad skarpsill som fick väldigt bra gehör. 430 portioner delades ut. Någon kom från en närliggande servering och tyckte att detta var det mest förträffliga tilltugget till öl, varför fanns inte den på menyn? Under eftermiddagen lyckades vi sälja in fisken till Restaurang Rosengården som vi nu hoppas skall ta in den i sin tappning på menyn. Som medlem i nätverket Regional Matkultur är det helt rätt plats. Fiskarna och restauratören kommer överens.
Marknaden besöktes också av Tomas Lundgren som ser positivt på tillverkningen av idburgaren till butik. Minimässan på Lövsta hade varit bra!
Gunnar och hans dotter skötte fritösen med den äran.
Familjen Norrby friterade skarpsill 430 portionerprovsmak av skarpsill

Mingelbild. Vi ser att informationstexten inte riktigt passade, vi får helt enkelt ta och göra en ny!
primörpublikBild från marknaden. Landshövdingen kom och blev intervjuad under dagen och fick posera med gröna blader. Härligt.
Cicci m primörer beskuren

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s