Jättemysiga marknaden i Herrviks hamn bjöd på Öppen restaurang/Herrviks hamnkrog, Våfflor kaffe o glass på Herrviks brygga, korv med bröd Östergarns IK, försäljare av allt möjligt i alla bodar, livbåtshuset, Skansen och i Motormuséet var det öppet.
Vad mer kan man begära?
Eftersom detta är fiskmatsbloggen så kommer här bilder på den fisk som fanns till salu i fiskboden
Nackad ansjovis
(på bilden dock hel fisk)
Hel abborre och flådd flundra färsk
I frysen fanns aborrfilé, gott att steka som den är, idfilé ifall man vill göra egen färsmat av id, flådda tillskurna flundreryggar, hel sik, öring, piggvar mm
I disken med röror och inläggningar fanns allt möjligt gott
Mor Elsas röror och far Christers inläggningar, fiskburgare att ta med hem och att äta på plats.
Så ska det vara i en fiskehamn på en julmarknad.