INBJUDAN
Slutredovisning av Hushållningssällskapets Fiskprojekt- Fisk från Gotland-kan man äta sånt?
måndagen den 23 januari 2023 i Halla Bygdegård
start kl 10.30 m fika
11- ca 13 Redovisningar av projekt och analysresultat toxiner i Fisk från Gotland, framtida möjligheter inom fiskesektorn samt hur vi gemensamt kan öka konsumtionen av Sjömat i Sverige!
kl 13 bjuder vi på en variant av Gotlands nya landskapsmåltid lagad av Bosse Nilsson där fisken Id fått en plats i förrätten
Jobbar du inom livsmedelsbutik, fiskdisk, fiskförädling, restaurang, skolrestaurang, omsorg mm
är du välkommen att ta del av information om Fisk från Gotland
Anmäl ditt deltagande senast onsdagen den 18 januari till
Riina Noodapera 070 775 76 30 eller meil riina.noodapera@hush.se

















